ALLA HJÄRTANS DAG

Njut av tiden med din kära och koppla av med en ledig romantisk weekend med underhållning, god mat och dryck i på vårt mysiga hotell i Stockholms vackra skärgård.

I weekendpaketet  ingår allt för en romantisk övernattning för två:

- Boende i dubbelrum för två personer på Waxholms Hotell
- Frukostbuffé
- 1/2 flaska mousserande samt tryfflar vid ankomst

- Tre-rätters romatisk middag  i Matsalen med underhållning av våra duktiga musiker  - SE MENY - 

Pris:​
Delat dubbelrum från 1 445 kr/ person.

Priser inklusive moms.

 

Förläng helgen och boka en välgörande behandling  massage och behandlingar

_________________________________________

 

Bjud med någon som du tycker på ett härligt dygn i vacker skärgårdsmiljö. Checka in och slappna av på rummet där du möts av mousserande vin och choklad.
Vår köksmästare har tagit fram en extra kärleksfull trerätters meny helgen till ära. Givetvis kan du enbart boka plats i restaurangen hos oss, utan att bo över, men vår förhoppning är att vi får rå om er lite extra och att ni stannar hela dygnet hos oss.
Under middagen kommer våra artister att underhålla vid pianot medans ni njuter av mat och dryck.
Unna dig något extra och boka en massage hos vår duktiga terapeut eller förläng helgen med afternoon tea under lördagen eller brunch på söndagen.
Vi älskar att fira saker och framförallt vill vi fira kärleken. Därför låter vi hela denna helgen gå i kärlekens tecken och erbjuder incheckning på vår Valentinweekend både fredagen den 14:de och lördagen den 15:de.

Hotellets atmosfär är som gjord för romantik, kärlek och förtroliga möten. Här hittar ni lugn och ro, vackra omgivningar och allt ni behöver för att kunna slappna av och bara ägna er åt varandra. Skärgårdspaketet Romantik är vårt  förmånliga weekendpaket för paret som vill fira sin bröllopsdag eller ha en romantisk weekend med det lilla extra.

Skärgården och Vaxholm är en upplevelse att besöka året runt. Småskalig shopping, hantverk, naturupplevelser, skärgårdsbåtar och härliga promenader genom Vaxholms pittoreska bebyggelse ligger alldeles runt knuten. Allra trevligast är att resa hit med skärgårdsbåten från Strömkajen i Stockholm. En resa genom skärgården som tar ungefär en timma och är en magisk upplevelse i sig. Waxholmsbolagets båtar går dagligen mellan Vaxholm och Stockholm, året om.

Boka en romantisk weekend hos oss, så får ni en minnesvärd upplevelse med god mat och fantastisk atmosfär. Allt bara ett stenkast från vattnet och med strålande utsikt över Vaxholmsfjärden. Vi önskar er en mycket trevlig och kärleksfull helg.

 

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533