Äventyrshelg med Aron Andersson 24-25 augusti

Kanske har du sett Aron Andersson i TV4:s program Vinnarskallar under våren? Nu har du chansen att, i ett litet sällskap, få möta och inspireras av Aron Anderssons fantastiska vinnarskalle och utmana dig själv både fysiskt och mentalt.

Vi träffas i Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast och äter en gemensam lunch samtidigt som vi lyssnar till Arons föredrag, diskuterar och utbyter erfarenheter. Därefter beger vi oss till Skypark,  Stockholms största äventyrspark på Eriksö bara ett par kilometer från oss. Här får vi testa våra gränser genom att förflytta oss mellan plattformar med olika svårighetsgrad högt upp i luften mellan träden. Aron kommer att försöka sig på den allra tuffaste banan, du utmanar dig efter din egen förmåga. Tillbaka i Växthuset bjuds ni på eftermiddagsfika och mer inspiration. Dagen avrundas med en trerätters middag i matsalen.
Om du vill övernattar du sedan på hotellet och fortsätter helgen med en morgonpaddling tillsammans med Aron och resten av gänget.  Eller så avviker du efter middagen på lördagskvällen.

I PAKETET MED ÖVERNATTNING INGÅR:

  • Lunch, inspirationsföreläsning, fika, Vaxholms Skypark, 3 rättersmiddag, övernattning, kajakpaddling
  • Frukostbuffé
  • Del i dubbelrum från 4295 kr /person mot gården ( 200 kr tillägg för sjöutsikt med balkong )

I DAGPAKETET INGÅR:

Lunch, inspirationsföreläsning, fika, Vaxholms Skypark & 3 rättersmiddag -  3825 kr /person 

BOKA HÄR 

 

 

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533