Midsommar på Waxholms Hotell

Ta med vännerna, familjen eller hela tjocka släkten på ett fantastiskt midsommarfirande i skärgården. Med vårt midsommarpaket får ni vara med på allt det roliga och kan verkligen insupa sommaren, skärgården och de långa magiska midsommarkvällarna. Minnen som värmer långt in i vintern.

TVÅNÄTTERS MIDSOMMARPAKET
Checka in på torsdagen och njut av en härlig middag och folklivet på Lilla Strand, innan det är dags att dra sig tillbaka på hotellrummet och vila ut.

På midsommarafton vaknar ni till vågornas brus och kan äta frukost på hotellet i lugn och ro. Lunchen är ni fria att ta där det passar. Kanske det blir en picknick eller vår nystekta strömming?

På eftermiddagen bjuder Vaxholms Hembygdförening in till ett riktigt traditionellt midsommarfirande med folkdanslag, dans och lekar på Lägret, inom kort gångavstånd från hotellet. Firandet börjar klockan 16.00, men redan 14.00 behövs hjälp med att klä stången.

På kvällen bjuder vi in till supé med dans till levande orkester i anrika Matsalen. För den som önskar fortsätter midsommarfirandet till sent på Lilla Strand. Somna sedan gott och vakna till nybryggt kaffe och frukostbuffé, innan det är dags att vända hem igen.

I MIDSOMMARpaketet ingår
» Boende två nätter (torsdag 21 juni–lördag 23 juni 2018)
» Frukostbuffé två dagar
» Trerätters middag på Lilla Strand torsdag 21 juni
» Trerätters middag med dans i Matsalen fredag 22 juni

PRIS FÖR PAKETET
Pris för två personer i dubbelrum: från 4 780 kr.

Observera att Midsommarpaketet endast går att boka för två nätter.

BOKA MIDSOMMARPAKET »

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533