Skärgårdspaketet Lilla Strand

Unna dig en mysig helg i skärgården med weekendpaket på anrika Waxholms Hotell. Börja din vistelse med härlig shopping i mysiga Vaxholm. Fortsätt med häng och härlig middag på vår nya restaurang, skärgårdsbistron Lilla Strand. Avsluta dagen med skön sömn till Vaxholmsfjärdens bris.

Datum:
Detta paket är endast tillgängligt under sommarsäsongen, då Lilla Strand har öppet.

I WEEKENDPAKETET "SKÄRGÅRDSPAKETET LILLA STRAND" INGÅR:

  • Del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag på Lilla Strand

PRIS:
Dubbelrum mot gården: Från 1 145 kr/person
Dubbelrum mot vattnet: Från 1 245 kr/person
Enkelrum. Från 1 600 kr/person 

Priser inklusive moms.

BOKA NU »

_________________________________________

Om Skärgårdspaketet Lilla Strand – ett erbjudande och weekendpaket i Stockholms skärgård:

Välkommen till pärlan i Stockholms skärgård, klassiska Waxholms Hotell. Skärgårdspaketet Lilla Strand är ett förmånligt weekendpaket med boende, middag på Lilla Strand och frukost inkluderad – ett bra erbjudande för dig som vill ha en härlig upplevelse i Stockholms skärgård.

Ta med din kära, familjen eller hela släkten på en härlig weekend i Stockholms skärgård. Här kan ni njuta av Vaxholm och dess rika skärgårdsliv året runt. Småskalig shopping, hantverk, naturupplevelser, skärgårdsbåtar, badstränder och härliga promenader genom Vaxholms pittoreska bebyggelse ligger alldeles knuten.

Boka weekendpaketet Skärgårdspaket Lilla Strand, så får ni en minnesvärd upplevelse med god mat och fantastisk atmosfär. Allt bara ett stenkast från vattnet och med strålande utsikt över Vaxholmsfjärden. Avsluta kvällen med en middag på vår nya restaurang i gatuplanet, Lilla Strand.

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533