SKÄRGÅRDSPAKETET ROMANTIK – ROMANTISK WEEKEND I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Njut av tiden med din kära och koppla av med en ledig romantisk weekend med god mat och dryck i på vårt mysiga hotell i Stockholms vackra skärgård. På Waxholms Hotell kommer ni bort från alla vardagens krav och kan bara koppla av tillsammans i Vaxholms pittoreska omgivningar.

I weekendpaketet "Skärgårdsweekend Romantik" ingår allt för en romantisk övernattning för två:

- Boende i dubbelrum för två personer på Waxholms Hotell
- Frukostbuffé
- Ett glas mousserande vin i Augustas Bar
- Tre-rätters "share food" i Matsalen

- ALLA HJÄRTANS DAG MENY 14-16 /2 har vi en specialdesignad meny

Pris:​
Dubbelrum mot gården: Från 1 395 kr/ person.
Dubbelrum mot vattnet: Från 1 495 kr/ person.

Priser inklusive moms.

BOKA NU »

_________________________________________

Romantisk weekend i Stockholms skärgård:

Hotellets atmosfär är som gjord för romantik, kärlek och förtroliga möten. Här hittar ni lugn och ro, vackra omgivningar och allt ni behöver för att kunna slappna av och bara ägna er åt varandra. Skärgårdspaketet Romantik är vårt  förmånliga weekendpaket för paret som vill fira sin bröllopsdag eller ha en romantisk weekend med det lilla extra.

Skärgården och Vaxholm är en upplevelse att besöka året runt. Småskalig shopping, hantverk, naturupplevelser, skärgårdsbåtar och härliga promenader genom Vaxholms pittoreska bebyggelse ligger alldeles runt knuten. Allra trevligast är att resa hit med skärgårdsbåten från Strömkajen i Stockholm. En resa genom skärgården som tar ungefär en timma och är en magisk upplevelse i sig. Waxholmsbolagets båtar går dagligen mellan Vaxholm och Stockholm, året om.

Boka en romantisk weekend hos oss, så får ni en minnesvärd upplevelse med god mat och fantastisk atmosfär. Allt bara ett stenkast från vattnet och med strålande utsikt över Vaxholmsfjärden. Vi önskar er en mycket trevlig och kärleksfull helg.

 

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533