Restaurangchef till bistron Lilla Strand på Waxholms Hotell

Lilla Strand – en skärgårdsbistro för alla. Här erbjuder vi sofistikerad mat mitt i skärgården, stor härlig uteservering och skön musik.
Vi söker vi nu en erfaren, positiv och energisk restaurangchef.

Om tjänsten

Vi förväntar oss att du i samarbete med kökschef Marcus Norman kommer att fokusera på att utveckla bistron. Du har goda kunskaper kring mat och servering. God dryckeskunskap är också ett krav, helst med sommelierutbildning.

Du är kommersiellt inriktad, med engagemang att fylla restaurangen på ett bra sätt och med fokus på nöjda gäster.

Vi sätter stort värde på ett positivt och prestigelöst ledarskap.

Positiv energi och utstrålning med en utåtriktad personlighet, som har lätt att hantera och anpassa sig till olika typer av servicesituationer måste vara del av ditt naturliga beteende. Likaså är du lösningsorienterad och affärsmässig.

Du har ett viktigt chefsansvar på bistron där högsäsongen är sommartid och öppettider under resterande år vid abonnering.

Som person ser vi att du har lätt för att leda och visa vägen i din yrkesroll som ledare för säsongspersonal.

Mat- och dryckesdelen på Waxholms Hotell omsätter ca 35 miljoner kr per år, varav störst andel är à la carte. Anläggningen har öppet året runt.

Tänkt tillträde: 1 april

Om företaget

Waxholms Hotell öppnade 1902 och har idag 42 hotellrum, sex konferenslokaler samt två restauranger och barer. Hotellet ägs sedan mars 2015 av Tobias Ekman och Olof Skarman genom bolaget Original Hotels.

Ansökan

För mer information eller ansökan, vänligen kontakta:
Tobias Ekman, ägare – telefon 0709-39 35 45
tobias@waxholmshotell.se

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533