Sous Chef

Vill du arbeta i ett anrikt kök i Stockholms vackra skärgård? Nu söker vi kock & kallskänka till Waxholms Hotell

Waxholms Hotell erbjuder stor-Stockholms mest kompletta, genuina och lättillgängliga skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer. Allt i högklassig, anrik miljö – året runt. Våra ledord, som ska genomsyra allt vi gör, är:

· Hållbarhet
· Yrkesstolthet
· Passionerad service
· Anrik elegans

Beskrivning av tjänsterna: 

Vi söker dig som är rutinerad och skicklig på ditt jobb som Sous Chef. Du har positiv energi, är lösningsorienterad och visar stort engagemang.

Här får du arbeta i vacker skärgårdsmiljö, med höga kvalitetskrav i ett tight team.

Möjlighet till fast anställning året runt. 

Möjlighet till personalboende finns. Avstånd från Stockholm ca 30 minuter med bil och 40 min med direktbuss från Tekniska Högskolan

Ansökan:

Vänligen kontakta kökschef Marcus Norman på telefon 08-541 301 50, eller skicka e-post till marcus@waxholmshotell.se

Rekrytering sker löpande, varför vi är tacksamma att höra från dig så snart som möjligt.

Om företaget:

Waxholms Hotell öppnade 1902 och har idag 42 hotellrum, sex konferenslokaler samt två restauranger och barer. Båda restaurangerna – Matsalen och Lilla Strand – samt konferensavdelningen är nu färdigrenoverade och vi står inför en spännande utvecklingsfas.

Mat- och dryckesdelen på Waxholms Hotell omsätter cirka 34 miljoner kronor per år, varav störst andel är à la carte.

Anläggningen har öppet året runt. Avstånd från Stockholm cirka 30 minuter.

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533