Höstkonferens i skärgården - 5 tips för inspirerande möten och event

Ger er iväg till skärgården om hösten när naturen är som allra vackrast. Här ska ni konferera för den härliga atmosfärens skull, den goda maten och utsikten över Vaxholmsfjärden. En härlig skärgårdsupplevelse, bara 30 minuter från city. Här kan du läsa våra bästa tips för kickoffer, konferenser och event hösten 2018. Få förslag på annorlunda och spännande aktiviteter och inspirerande konferensmiljöer.

Ät gott, samlas och fira

Lyckade nysatsningar i Matsalen. Hotellets anrika restaurang Matsalen, som öppnade redan 1903, har fått ett rejält ansiktslyft. Tanken var att både ta tillvara den unika jugendstilen och skapa en samtida restaurangupplevelse. Tack vare de nya satsningarna på mat, dryck, service och atmosfär har Matsalen belönats med en rekommendation i White Guide 2018

Se bilder och menyer från Matsalen »

Abonnera Lilla Strand för fest och event. Lilla Strand är vår skärgårdsbistro i gatuplan, som är ett populärt vattenhål om sommaren. Resten av året kan du hyra Lilla Strand som en fantastiskt trevlig festvåning och eventyta. Här ryms ca 200 personer i mingel eller 80 personer sittande inomhus och 95 matgäster på uteserveringen. 

Se bilder och boka Lilla Strand »

Vacker och nyrenoverad konferensavdelning

I vår nyrenoverade konferensavdelning finns sex konferensrum för upp till 55 personer, konferenslounge, bastu och all modern teknik som behövs för ett lyckat möte. Mötesrummen har högt i tak, inspirerande vyer och klassiskt elegant atmosfär – vackra rum som passar bra för både konferens och mottagningar.

Se bilder och läs mer om konferensrummen »

Annorlunda och spännande aktiviteter

NYHET: KASTELLET ESCAPE. Testa vår granne Kastellets nya escape-room! Du och några kollegor blir inlåsta i en fängelsecell och har 45 minuter på er att ta er ut. Det enda ni har till hjälp är er kreativitet och samarbetsförmåga.

LÅT CHEFEN GÅ PÅ PLANKAN. Boka den häftigaste utmaningen på hela Kastellet: Walk the plank. 95 trappsteg upp i tornet ska du gå ut på plankan, ta klivet över kanten och falla 18 meter ner på borggården. Vem vågar?

SKYPARK – ETT RIKTIGT ÄVENTYR DÄR ALLA KAN DELTA. Nyöppnade Vaxholm Skypark är Stockholms största äventyrspark. En häftig aktivitet där du rör dig längs med banor uppe i luften mellan träden.

BRYGGERIVISNING OCH ÖLPROVNING. Vår lokala stolthet Waxholms Bryggeri berättar om hantverket att brygga öl och låter er provsmaka. En mycket trevlig aktivitet för mindre grupper.

FARTFYLLDA SKÄRGÅRDSUPPLEVELSER. Öppet Hav tar er ut i RIB-båt, stridsbåt och helikopter. Kör en fartfylld tävling eller åk på sälsafari. Det blir en oförglömlig upplevelse vad ni än väljer.

Kontakta oss så berättar vi mer. Vi hjälper er gärna att välja rätt aktivitetet för just er grupp och mötets syfte.

Julbord i skärgården 29 november–24 december 2018 

Samlas kring ett klassiskt julbord med fantastisk julstämning. Julmaten får extra krydda av den anrika atmosfären och utsikten över Vaxholmsfjärden och Stockholms vackra skärgård.

Läs mer och boka julbord redan idag!

Boka höstkonferensen nu!

Berätta lite om er själva och era mål så hjälper vi er att planera arrangemanget, så att ni når hela vägen fram. Vi kommer att göra allt vi kan för att ge er en riktigt trevlig resa.

Kontakta oss »

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533