Konferens, möte och event i Stockholms skärgård

Boka en konferens som inte känns som en konferens. Mer som en utflykt till skärgården, i goda vänners sällskap. Vårt nyrenoverade Waxholms Hotell erbjuder konferenser och arrangemang med familjär elegans och ligger nära, året runt. Från centrala Stockholm tar det ungefär en halvtimma och från Arlanda flygplats ca 45 minuter. Ni kommer enkelt hit med bil, buss eller skärgårdsbåt.

MÖTEN MED ANRIK ATMOSFÄR OCH MAGISK SKÄRGÅRDSKÄNSLA

Anlöp vid Hotellkajen och samlas på Waxholms Hotell. De historiska bilderna på väggarna minner om att detta varit en plats för societetens träffar under mer än hundra år. Idag i nyrenoverat och uppdaterat manér, men med bevarad atmosfär och samma magiska vyer över den glittrande fjärden.

Salongerna har varsamt omskapats till funktionella konferensrum, festvåningar och lounger. De 42 rummen har fått alla moderna bekvämligheter. Och den anrika Matsalen har – trots alla år, alla gäster och dramatiska skeenden – bevarat sitt ursprung, men nu med ny inredning i elegant och klassisk stil.

Här kan du ha inspirerande konferenser, möten och kick-offer. Njuta av måltider, afternoon tea, julbord och högtidsfirande. Delta i aktiviteter av alla de slag, året runt.

Innan du åker, ta en promenad i hamnen och längs Vaxholms pittoreska huvudgata. Och förundras över hur långt det känns från Stockholm, fast det bara är tre och en halv mil.

 

KAPACITET OCH SNABBA FAKTA:

  • 42 hotellrum med totalt 65 bäddar.
  • 6 konferensrum olika storlekar, den största tar 60 personer i biosittning.
  • Matsalen har 150 sittplatser, varav 42 kan avskiljas för privata sällskap.
  • Augustas Bar har ytterligare 40 platser.
  • Lilla Strand i gatuplan tar emot ca 80 personer sittande inomhus och 95 matgäster på uteserveringen.
  • Beläget vid Västerhamnen i centrala Vaxholm med gångavstånd till det mesta. Skärgårdsbåtarna förtöjer precis utanför, busshållplatsen ligger 2 minuters promenad bort.

 

KONTAKTA OSS VIA KONTAKTFORMULÄRET ELLER RING 08-541 301 50. VI HJÄLPER ER ATT PLANERA DEN BÄSTA SKÄRGÅRDSUPPLEVELSEN.

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533