Julbord i Stockholms skärgård

Välkommen att njuta av ett julbord med fantastisk julstämning i anrik skärgårdsmiljö, som är nyrenoverad och finare än någonsin. Här får julmaten extra krydda av den fantastiska utsikten över Stockholms skärgård. Förläng den härliga känslan med en avkopplande weekend eller en konferens. Välkomna på årets julbord, stora som små sällskap!

Julbord I FANNY & ALEXANDER-ANDA
Här får ni njuta av ett klassiskt julbord med allt som hör julen till – och en del nykomponerade favoriter. Särskilt stolta är vi över våra sillinläggningar. Andra längtar mest till det stora efterrättsbordet. Ett passande julbord för både nära och kära, större sällskap eller företaget som vill ha en trevlig avslutning. "Hörnan" har plats för upp till  35 sittande gäster.

ENKELT & TREVLIGT ATT RESA HIT
Med bil tar det ungefär en halvtimma att köra hit från Stockholm. Bussen tar ca 45 minuter och stannar precis utanför hotellet. Den allra vackraste resan får du med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar som tar cirka en timma från Strandvägen i Stockholm till hotellkajen i Vaxholm.

Konferens med julbord
Ta med kollegorna på ett ovanligt stämningsfullt julbord – så nära Stockholm, men ändå så långt bort från stadens myller. På anrika och nyrenoverade Waxholms Hotell väntar arbetsro i vackra och funktionella konferenslokaler. Avkoppling i elegant skärgårdsmiljö. Njut av julens alla smaker i ett klassiskt julbord med panoramautsikt över skärgården.

priser och bokning
Välkommen att kontakta oss för att boka årets julbord. De mest populära sittningarna bokas snabbt, så det är klokt att vara ute i god tid. Online kommer priser och bokning att vara tillgängliga lite senare under sommaren.

Boka på 08-541 301 50 eller info@waxholmshotell.se

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533