Winemaker's Dinner med Bollinger 30 maj 2018

Välkommen på champagnemiddag med Bollinger och Karl-Frédéric Reuter på Waxholms Hotell. Det kommer att serveras en specialkomponerad meny till fyra utvalda champagner från Bollinger och kvällen avslutas med nylanserade Bollinger RD 2004.

DATUM/TID: Onsdag 30 maj 2018 klockan 18.00
PLATS: Matsalen på Waxholms Hotell i Vaxholm
PRIS: 1500 kronor per person för fyrarätters middag med tillhörande champagne

Kvällens meny:
» Tre sorters canapéer med skagenröra toppad med löjrom, laxröra och en friterad ostboll.
Bollinger Special Cuvée Brut

» Kräftfärserad rödtunga med vitvinssås
Bollinger Special Cuvée Brut

» Confiterad vårkyckling med ramslökssås och primörer
Bollinger La Grande Année  2007
Bollinger La Grande Année Rosé 2007

» Sorbet
Bollinger Rosé

» Ostar
Bollinger R.D. 2004 RD

OSA
Välkommen att boka via e-post till christer@waxholmshotell.se

– Observera att antalet platser är begränsat –

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533