Winemaker's Dinner med Bollinger 30 maj 2018

Vad sägs om en hel måltid ackompanjerad av porlande, smakrika, spännande champagner? Nu har du chansen att lära känna champagnehuset Bollinger lite närmare, när Karl-Frédéric Reuter gästar Matsalen för en Winemaker's Dinner. Du kommer att serveras en meny komponerad för fyra utvalda champagner från Bollinger. Kvällen avslutas med nylanserade Bollinger RD 2004.

DATUM/TID: Onsdag 30 maj 2018 klockan 18.00
PLATS: Matsalen på Waxholms Hotell i Vaxholm
PRIS: 1500 kronor per person för fyrarätters middag med tillhörande champagne

Kvällens meny:
» Tre sorters canapéer med skagenröra toppad med löjrom, laxröra och en friterad ostboll.
Bollinger Special Cuvée Brut

» Kräftfärserad rödtunga med vitvinssås
Bollinger Special Cuvée Brut

» Confiterad vårkyckling med ramslökssås och primörer
Bollinger La Grande Année  2007
Bollinger La Grande Année Rosé 2007

» Sorbet
Bollinger Rosé

» Ostar
Bollinger R.D. 2004 RD

OSA
Välkommen att boka på telefon 08-541 301 50 eller via e-post till christer@waxholmshotell.se

– Observera att antalet platser är begränsat –

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533