Waxholms hotell - full av liv sedan 1902

Sea la Vie

Bra att veta

Med varmt skärgårdshjärta välkomnar vi till den skönaste platsen för lovers och konferensgäster. För familjer, festprissar, sjöbusar, landkrabbor…

30 minuter med bil från Sthlm C eller 1 h saltstänkt njutning med skärgårdsbåt från Strandvägen i Stockholm. Kliv av utanför vår entré. Bussen från stan tar 45 minuter.

Frågor och svar

Hundar är välkomna att checka in med er, så länge de inte stör andra gäster. Det tillkommer en tilläggsavgift på 200 kr per natt för extra städning.

Hundar är välkomna på Kabyssens uteservering samt i Augustas Bar som ligger i anslutning till Matsalen. Vi har särskilda rum för hundar för er som vill övernatta.

Vi behöver reservera oss för mycket allergiska gäster som gör att vi måste prioritera.

Ledarhundar är självklart alltid välkomna!

Du disponerar rummet från kl 15.00 ankomstdagen till kl 11.00 på avresedagen. Receptionen kan förvara ditt bagage om så önskas.

Hotellet har inga egna parkeringsplatser utan vanlig gatuparkering gäller. Vaxholm har en äldre stadskärna med få parkeringsplatser och en maxtid på 2 eller 4 timmar under dagtid. Långtidsparkering finns i utkanten av staden (se karta här). Ett annat alternativ till bilen är att ta buss 670 från Tekniska Högskolan (40 min) eller Vaxholmsbåt från Strömkajen eller Slussen (55 min).

Receptionen öppnar måndag-lördag 07.00 och söndag 08.00. Vänligen kontakta receptionen om du beräknar att anlända senare än kl. 20.00 på ankomstdagen. Tel. 08-541 301 50.

Övriga tider är ytterdörren låst och en kod krävs för att komma in. Koden får du vid incheckning.

Frukost är inkluderat i rumspriset och serveras på buffé  i Matsalen. Tider: vardagar 07:00-09:30, helger 07:30-10:30. Välkomna till bords.

Bastu finns att nyttja kostnadsfritt. Kontakta receptionen för bokning; 08-541 301 50.

Vid förra seklets början när huset byggdes fanns inga hissar. Hissen är byggd vid ett senare tillfälle och sitter på utsidan av huset, i gränden på husets västra sida. Tveka inte att kontakta oss om du har särskilda behov för ditt boende.

Några rum har något mindre badrum, andra har mer plats. Vår personal kan våra 42 rum utan och innan och kan hjälpa dig att få det bästa rummet för just dina behov.

Det finns två restauranger på hotellet; Matsalen med magisk utsikt över Vaxholmsfjärden samt Kabyssen – vår bistro med uteservering i markplan. I anslutning till Matsalen finner du Augustas Bar, perfekta platsen för en drink eller en kopp kaffe.

Vi är ett kontantfritt hotell. Hos oss betalar du enkelt med kort eller Swish.

Andas in. Kom ut. Njut.

Missa inget minnesvärt

Every Sunday Brunch

Njut av en lång brunch tillsammans med familj och vänner. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé i Matsalen, varje söndag från kl 11.30.

AW med Fredagsfeeling

Höj skärgårdspulsen med en ovanligt skön After Work. Happy Hour i baren och liveuppträdande varje fredag i Kabyssen. 18/ 3 Miss Li.

Nattklubb på KABYSSEN

Klubba till härliga hits precis vid kajkanten i skärgårdens vackra huvudstad. Sista lördagen varje månad. DJ, dans och sköna priser i baren. Öppet kl 21-02. 

Weekend i skärgården

Weekend hela veckan. Från citypuls till skärgårdspuls. Välkommen att njuta en saltstänkt helg långt ifrån vardagen. Eller varför inte unna dig lite extra lyx en helt vanlig vardag.

Sea la Vie

Dagens lunch mån-fre

Lunchen serveras i Matsalen vardagar mellan kl 11:30 – 14:00. För 150 kr ingår varmrätt, bröd, smör, sallad, kaffe och ljuvlig havsutsikt.

EN / DE / ES