Fira högtidsdagar i klassisk miljö

Waxholms Hotell är en uppskattad och klassisk plats för att fira födelsedagar, jubileer och andra bemärkelsedagar. Välj ert favoritbord i Matsalen eller boka hela "hörnan". Båda våra nyrenoverade restauranger erbjuder privata avdelningar för festliga tillfällen.

sällskap upp till 8 personer:
I den anrika Matsalen kan ni välja bord med utsikt mot Kastellet eller hamnen. Vissa föredrar att sitta vid fönstret, andra en halvtrappa upp och ha utblick över hela salen. Är ni fler än 8 personer önskar vi en gemensam förbeställning på meny.

sällskap 8–40 personer:
För sällskap över 8 personer hänvisar vi till våra festmenyer.

  • "Hörnan" i Matsalen passar sällskap om 30–42 sittande gäster och går att skilja av med skjutdörrar från övriga restaurangen, för att bli en helt privat avdelning. Härifrån har ni härlig utsikt mot Kastellet.

  • Augustas Bar har plats för 40 personer och är utmärkt som privat festvåning. Utsikt mot vattnet.

  • "Lilla Kabyssen" är en del av restaurang Kabyssen i gatuplan. Här finns 43 sittplatser inne, 18 sittplatser ute och plats för 100 mingelgäster.

Sällskap över 40 personer:

  • Kabyssen, vår restaurang i gatuplan, är en varm och härlig festlokal. Här finns 84 sittplatser inomhus, 95 sittplatser på uteserveringen, egen bar och möjlighet till scen.

  • Lilla Kabyssen är en del av restaurang Kabyssen. Här finns 43 sittplatser inne, 18 sittplatser ute och plats för 100 mingelgäster.

  • Stora matsalen har 150 sittplatser, eller 120 sittplatser vid dans.

Vi har även andra lokaler som passar bra för fester, mingel, banketter och event. Välkommen att kontakta oss för förslag. Vi hjälper er gärna med allt det praktiska kring firandet.

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533