VD har ordet

Januari 2022

Det har varit ett väldigt konstigt år. Igen. Nu står vi här inför 2022 och vi kämpar alla fortfarande med en pandemi som inte vill släppa taget om oss. På Waxholms Hotell har vi haft det stentufft med ständiga anpassningar efter nya restriktioner, bröllop som flyttas, stora konferenser som avbokas sent och knappt några utländska turister.

På hotellet har det närmast känts som ett år av forsränning där vi kastats mellan total stiltje och snabba, skummande vattenfall. Vi har klamrat oss fast när allt sett mörkt ut, vi har paddlat järnet tillsammans när det behövts och på något märkligt sätt har vi lyckats hålla oss och hotellet flytande.

Idag är det Nyårsafton och jag vill rikta ett varmt tack till alla gäster vi haft under året och alla underbara Vaxholmare som fortsätter att ge oss hejarop och uppmuntrande kommentarer. Tack också för alla goda idéer om hur vi kan bli ännu bättre. Det är verkligen en utmaning att driva hotell i dessa tider, men med er kärlek och värme går det lättare. Vi känner stödet ända in i hjärtat.

Min största önskan för det nya året är att Vaxholmarna ska känna stolthet över sitt egna lilla hotell - samtidigt som vi kan locka konferenser, besökare och turister att komma till Vaxholm och uppleva vår fantastiska skärgårdsstad.

Slutligen vill jag verkligen tacka mina fantastiska medarbetare som gör allt i sin makt för att våra gästers upplevelser ska bli så fina och positiva som möjligt, varje dag. Tack!

Gott Nytt År - var rädda om er!

Thérèse

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533