We’ll leave a light on for you

Hotellrum

Sea la Room

På Waxholms Hotell sover du gott i något av våra 42 skönt inredda gästrum. Många av dubbelrummen har balkong ut mot hamnen och några ligger med lugnare läge in mot gården. På våning två och tre ligger våra juniorsviter med oslagbar utsikt över havet. På våning tre finns också en stor gemensam bastu som är fri att nyttja för hotellets gäster.

Alla rum har fri Wifi, kaklade badrum, hårtork och TV med Chromecast.

Under sommarmånaderna har vi nattklubb på lördagar på Kabyssen, det kan låta en del i rummen mot vattnet. Om du inte vill dansa i sängen så kan du såklart komma ner!

Havsutsikt. balkong. lounge. badkar.

Juniorsvit 200

Elegant juniorsvit med stor balkong på första havsparkett med utsikt över hamnen.

Stort badrum med härligt badkar. Mysigt burspråk där man kan titta på utsikten under de månader när balkongen inte används. Vackert trägolv. Kaklat badrum med dusch, badkar och toalett. Litet sällskapsrum/lounge med soffa. Skrivbord, TV med Chromecast. Fri Wi-fi.

balkong På första havsparkett

Superior med havsutsikt och balkong

Här bor du i ett dubbelrum med bästa läge, balkong och magnifik utsikt över hamnen. Perfekt för att hålla koll på Waxholmsbåtarna och titta på människor som flanerar på strandpromenaden. Ljumma sommarkvällar avslutas med fördel med ett glas av något gott på balkongen.

Kaklade badrum med dusch och toalett. TV med Chromecast. Fri Wi-fi.

16 kvadrat på 3:e våningen

Dubbelrum Petite

Ljusa och trevliga rum högst upp i huset med snedtak och fönsterkupor. Rummen har en Queensize säng på 140 cm. Arbetsbord i vissa, parkett eller trägolv. Kaklat badrum med dusch och toalett. TV med Chromecast. Fri Wi-fi.

högst upp i huset

Juniorsvit 309

47 sköna kvadratmeter på 3:e våningen med snedtak och takkupor. Ljust och rymligt rum med bäddsoffa som gör att hela familjen får plats.

Vackert trägolv. Skrivbord, kaklat badrum med dusch, vackert badkar och toalett. TV med Chromecast. Fri Wi-fi.

16 kvadrat med utsikt mot gården

Dubbelrum

Våra vanliga dubbelrum har utsikt mot gården. Här finns en dubbelsäng eller två enkelsängar och i några av rummen finns även en bäddfåtölj.

Kaklade badrum med dusch och toalett. TV med Chromecast och fri Wi-fi.

12 välplanerade kvadrat

Enkelrum

Några av våra enkelrum har havsutsikt med balkong, andra har utsikt mot gården.

Kaklade badrum med dusch och toalett. TV med Chromecast och fri Wi-fi.

Bastu

Högst upp i huset finns en rymlig bastu med fönster och utsikt över hamnen. Fri att använda för alla våra boende hotellgäster.

Sea la Vie

Weekendpaket

Njut av en saltstänkt skärgårdsweekend långt i från vardagen eller unna er lite extra lyx en helt vanlig vardag. 

Dagens lunch

Dagens lunch mån-fre

Återkommer 21 aug

Hemlagat med kärlek.  Serveras kl 11:30 – 14:00 Dagens för 150 kr. Bröd, smör, sallad och kaffe ingår. Alltid på menyn; Strömming och toast Skagen.

Mini-SPA

Mini-SPA Kabyssen

Infrabastu, jacuzzi och relax. Ert privata mini-SPA ligger i markplan och har utsikt över hamnen och Kastellet. Passar grupper upp till 8 personer.

Brunch

Every Sunday Brunch

Återkommer 3 sep

Njut av en lång brunch tillsammans med familj och vänner. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé i Matsalen, varje söndag från kl 12.00.

EN / DE / ES