Vi söker Kallskänka!


I rollen som kallskänka kommer du att arbeta självständigt med sedvanliga kallskänksuppgifter och arbeta nära kökschefen. Det är en plus om du även har erfarenhet av varmkök. Du går på rullande schema och arbetar varannan helg. Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras över 900 mat i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgästen.

Köket är främst klassiskt där man följer årets säsonger med inslag av moderna favoriter och gärna med asiatiska inslag. Fokus ligger på att i första hand välja hållbara och gärna ekologiska produkter från hav och skog för komponering av menyer och självklart värna om lokala producenter. Genom att kreera nya spännande smaker förgyller köket gästens upplevelse, samtidigt som de värnar om det klassiska konceptet.


Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående. Dokumenterad erfarenhet/ utbildning på minst 5 år är ett krav.

 

Kontakta Kökschef Andreas Alshorn per mail  

andreas.alshorn@waxholmshotell.se

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533