möten i skärgårdsmiljö

Möten & konferens

Ge era möten en bättre utsikt

Sex mötesrum, en lounge och två restauranger. Här kan ni skapa möten som inte känns som en vanlig konferens – mer som en utflykt till skärgården i goda vänners sällskap.

Vaxholm ligger endast 30 min med bil från Stockholm city. Eller en knapp timme med en saltstänkt båttur från Strömkajen.

Önskar ni övernatta så har hotellet 42 mysiga hotellrum med totalt 80 bäddar.

Konferenslokal Bogesund

Med havet som granne...

Konferenslokal Bogesund 40 m2

Ljus, öppen och luftig och med strålande havsutsikt bjuder mötesrummet in till möjligheternas möte för upp till 40 personer.

Antal / Sittning
• 40 biosittning
• 20 skolsittning
• 22 stolar i ring
• 20 öar
• 23 U-sittning
• 15 styrelsesittning
• 15 U-sittning

Mötesrum Ramsö

Utgång till balkong i bästa solläge...

Mötesrum Ramsö 16 m2

Härligt styrelserum med riktigt sköna stolar. Mötesrummet har utgång till balkong i bästa solläge i riktning mot skärgårdsidyllen Ramsö. I anslutning till ert mötesrum serveras för- och eftermiddagsfika i den sköna loungen.

Antal / Sittning
• 7 styrelsesittning
Konferensrum
Sea la Vie
Waxholmsbåt

När skärgården omringar dig är du aldrig ensam.

Kampanj!

Boka ett konferenspaket med övernattning så bjuder vi på lokalhyran! Gäller nybokningar för februari-mars 2024.

Vårt konferenspaket med mat och dryck kostar endast från 1695 kr per person (i feb/mars).

Skicka din förfrågan

En skärgårdskonferens, en livfull kick-off med aktiviteter, musik och dans eller helt enkelt en effektiv dagkonferens med havet som inspirationskälla. Allt är möjligt!

Dröm stort, bjud upp, kasta loss. Här finns hjärterum för alla slags möten; stora som små, livfulla, lediga och lugna. Solnedgång på egen balkong eller mingel i ståtlig salong. Följ vågen, höj skärgårdspulsen – Sea la Vie!

tillsammans är den bästa platsen att vara

Aktiviteter

Fångarna på Kastellet, höghöjdsbana i Skypark Vaxholm, dansare från Let’s Dance, en oförglömlig båttur i solnedgång, fiskeguidning, sälsafari eller kanske en ölprovning på Waxholms bryggeri. Här finns fantastiska möjligheter i härlig skärgårdsmiljö som kan förgylla er konferens.

Lokalproducerade aktiviteter för alla. Tävling och teambuilding, musik, dans, äventyr, humor och problemlösning. Vi guidar er mer än gärna så att ni når just ert mål och syfte med konferensen.

Sälsafari
Vaxholms Kastell
Skypark Vaxholm
EN / DE / ES