Waxholms hotell - vidare möten sedan 1902

Konferens

Konferens med havselegans

Sex mötesrum, en lounge och en biograf för upp till 100 taggade medarbetare. Välkommen på en konferens som inte känns som en konferens. Mer som en utflykt till skärgården i goda vänners sällskap. Här bjuds konferens med familjär elegans endast
30 min med bil från Stockholm city. Eller en knapp timme med skärgårdsbåten.
Hotellet har 42 hotellrum med totalt 80 sköna bäddar.

Konferenslokal Bogesund

Med havet som granne...

Konferenslokal Bogesund 40 m2

Ljus, öppen och luftig och med strålande havsutsikt bjuder mötesrummet in till möjligheternas möte för upp till 40 personer.

Antal / Sittning
• 40 biosittning
• 20 skolsittning
• 22 stolar i ring
• 20 öar
• 23 U-sittning
• 15 styrelsesittning
• 15 U-sittning

Mötesrum Ramsö

Utgång till balkong i bästa solläge...

Mötesrum Ramsö 16 m2

Härligt styrelserum med riktigt sköna stolar. Mötesrummet har utgång till balkong i bästa solläge i riktning mot skärgårdsidyllen Ramsö. I anslutning till ert mötesrum serveras för- och eftermiddagsfika i den sköna loungen.

Antal / Sittning
• 7 styrelsesittning
Konferensrum
Sea la Vie
Waxholmsbåt

När skärgården omringar dig är du aldrig ensam.

Konferenspaket

MÅNDAGSKAMPANJ!

Konferenspaket på måndagar endast 2095 kr per person. Gäller tillsvidare under 2023.
Skicka din förfrågan

En skärgårdskonferens, en livfull Kick off aktiviteter, musik och dans eller en effektiv dagkonferens med havet som inspirationskälla. Allt är möjligt!

Dröm stort, bjud upp, kasta loss. Här finns hjärterum för alla slags möten; stora som små, livfulla, lediga och lugna. Solnedgång på egen balkong eller mingel i ståtlig salong. Följ vågen, höj skärgårdspulsen – Sea la Vie.

tillsammans är den bästa platsen att vara

Aktiviteter

Fångarna på Kastellet, yoga, höghöjdsbana i Skypark Vaxholm, en oförglömlig båttur i solnedgång, fiskeguidning, Sälsafari eller kanske en ölprovning på Waxholms bryggeri. Här finns fantastiska möjligheter i härlig skärgårdsmiljö som kan förgylla er konferens.

Lokalproducerade aktiviteter för alla. Tävling och teambuilding, äventyr, humor, problemlösning och algutveckling. Vi guidar er mer än gärna aå att ni når just ert syfte för konferensen.

Sälsafari
Vaxholms Kastell
Skypark Vaxholm
EN / DE / ES