Waxholms hotell - full av liv sedan 1902

Aktiviteter

Lokala aktiviteter

Fångarna på Kastellet, yoga, höghöjdsbana i Skypark, en oförglömlig båttur i solnedgång, fiskeguidning eller kanske en ölprovning på Waxholms bryggeri.

Här finns fantastiska möjligheter i härlig skärgårdsmiljö som kan förgylla er konferens.

Tävling och teambuilding

Fångarna på Kastellet

Fångarna på Kastellet är en av våra mest populära aktivitet som passar lika bra som inledning på en glad kväll som avslutning på en konferens.

Lagen består av upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Aktiviteten bjuder på en bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling.

Antal: 10-100 personer
Tid: Ca 2 timmar
Pris: På förfrågan

Roligt och äventyrligt

Höghöjdsbana – Vaxholms Skypark

Den perfekta aktiviteten för företaget som vill göra något roligt och äventyrligt men säkert i en underbar utomhusmiljö!

En rolig och utmanande aktivitet som tar företaget till nya höjder. Alla hittar sin egen nivå att klättra på. 

Pris: På förfrågan
Tid: 2 timmar
Antal: upp till 80 personer

På havet

Paddla storkanot

Storkanot betyder stort roligt för hela gruppen!

Utforska idylliska Vaxholm från kajak och få full skärgårdsupplevelse. Storkanot med plats för upp till 14 personer är perfekt för att team ihop kollegorna. Storkanot får snabbt alla att arbeta tillsammans och ha kul. Det kräver ingen tidigare erfarenhet och är bra för människor i alla åldrar och konditionsnivåer

Pris: På förfrågan
Antal deltagare: 14 i storkanot, kan kompletteras med fler tvåmannakanoter.
Tid: 3 timmar (2 timmar på vattnet)

hos vår granne nästgårds

Ölprovning

Waxholms Bryggeri är ett mikrobryggeri som ligger i regementets gamla biograf vid Rindöhamn-Vaxholm, i hjärtat av Stockholms skärgård. Med kärlek till bryggkonsten och hantverket vill man återinskriva Vaxholm på Sveriges ölkarta. 

Ölprovning och visning i bryggeriet för 10-30 personer. Bryggmästare Jessica presenterar öl på ett humoristiskt sätt i historiens tecken och med gedigen kunskap.

Tid: 1 timme (+ tid för båttransport)
Antal: 10-30 personer
Pris: På förfrågan

unik upplevelse tillsammans med kollegorna

Sälsafari

Sälsafari med RIB-båt från Waxholms Hotell är en av de coolaste aktiviteterna vi har att erbjuda. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen gör denna aktivitet extra minnesvärd.

Vi packar fikakorgarna och och sätter kursen mot sälkolonierna i de yttre havsbanden. På vägen ut passerar vi innerskärgård och mellanskärgård innan horisonten äntligen öppnar upp sig. Att få se och uppleva sälarna i sin naturliga miljö lämnar ingen opåverkad och har vi tur kan vi även få se havsörn under vår resa.

Tidsåtgång: 3,5 timme 
Antal deltagare: Max 84 personer.
Pris: På förfrågan 

(12 passagerare per båt)

Ostmakeriet på rindö

Ostprovning

Småskaligt hantverksmässigt mejeri.

I mejeriet på Rindö ystas ett 10-tal olika ostsorter. Alla med sin egna speciella karaktär. Flera av ostarna har vunnit priser och fått fina omdömen såväl nationellt som internationellt.

På ostprovningen smakar ni ett urval av de egna ostarna Under tiden ni njuter av det goda berättar mejerskan Anna om ostarnas historia och deras olika ystningar och lagring. Tips och råd vid servering och mer passande drycker.

Lilla ostprovningen (3 sorters ost, bröd och ett glas mousserande äppelmust).
Pris: På förfrågan
Tid: 1-2 timmar
Minimum: 8 personer

Fiskeguidning

Fisketur

Fiske är relationsskapande och rolig naturupplevelse som även ger lugn, avkoppling och eftertanke. 

Alla kan vara med och inga förkunskaper krävs. Bara runt hörnet från Vaxholm hittar du gädda, abborre och havsöring. Metoder är spinn- och flugfiske. All utrustning ingår, flytvästar och filtoverall och en fikakorg fylld med gott.

After Work Fishing
Vi styr kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske. God middag väntar på hotellet och kanske en värmande bastu som en perfekt avrundning av dagen.

Pris: På förfrågan
Tid: 2-3 timmar

UNIKT OCH UPPLYFTANDE

Flygande surf med Liftfoils

För att toppa er vistelse eller möte – för dig som vill testa den ultimata upplevelsen!

Upplev surfingens nya gränser med Lift eFoil – en helt eldriven och tyst motor som glider genom alla möjliga vatten. Vindstilla? Inga vågor? Inga problem.

Personlig Surf Träning (PST) ca 90 min (inkl 60 min på vattnet) med instruktör från Liftfoils.

Antal: 1-4 personer
Tid: Ca 90 minuter
Pris: På förfrågan

Muttley & Jack´s Coffee Roasters på Rindö

Kaffeprovning

Ett specialrosteri i Stockholms skärgård.
Lär dig mer om kaffe, kaffebönor och hur olika kaffesorter karakteriseras av specifika smaker och dofter. Under kaffekursen sätts ditt smak- och luktsinne på prov.

Pris: På förfrågan
Tid:
3 timmar

med 50 fots segelbåtar

AW-Segling

Efter en intensiv arbetsdag kliver ni ombord för en snabb AW-aktivitet där alla får jobba tillsammans. Hissa segel, skota, styra åt samma håll. Med ny energi kliver ni åter i land och förenas kring gemensam upplevelse, kanske med en After Sail på hotellet i Augustas Bar.

Antal: 12 deltagare per båt
Utrustning: All nödvändig utrustning/klädsel ingår
Pris per båt: Begär offert.

namaste

Yoga

Vinyasa yoga – där man rör sig i flöde med andetaget. Fysiska utmaningar blandas mer med stretchpositioner och andningsövningar.
Yin yoga – lugn yogaform på fokus på att stanna i varje position för att komma åt bindväven.
Medicinsk yoga – Rörelserna är enkla men effektiva med mycket fokus på andning, medveten närvaro och avslappning. Lär dig andningsteknik och meditation som minskar stress.

Pris: På förfrågan
Tid: från 60–90 minuter

ta hand om er

Mini-SPA och bastu

I vårt Mini-SPA Kajutan kan upp till åtta personer njuta av toppmodern infrabastu, jacuzzi och skön relax. Ert privata mini-SPA ligger i markplan och har utsikt över hamnen och Kastellet. Bastun har ljudanläggning med trådlös bluetooth–anslutning där ni själva väljer musiken.

Här finns handdukar, morgonrockar, tofflor och plats för ombyte. Vi serverar gärna något kallt att dricka med tillbehör i den sköna sittgruppen.

Pris: På förfrågan

Bastu: På våning 3 finns en klassisk bastu med utsikt över hamnen som är fri att nyttja för alla gäster.

Let’s dance inspirerad

Dansaktivitet

En härlig dansaktivitet med en eller flera proffs! Erfarna professionella dansinstruktörer lär ut & visar en eller ett par utvalda stilar från tävlingsformen Tiodans som på TV Programmet Let’s Dance! Modern vals, wienervals, quickstep, tango, slowfox, cha-cha-cha, rumba, samba, jive och paso doble.

I 45 min undervisar instruktörerna i t ex salsa, cha-cha, jive, m.m. och allt kanske avslutas med en danstävling som avgör vem som är företagets vassaste dansstjärna! Som på teve – fast under er konferens – där ni är både publik och artister.

Pris: På förfrågan

Bara ett danssteg bort.

EN / DE / ES