Annorlunda mötesmiljöer

Här möts ni vacker skärgårdsmiljö. Runtom i hotellet finns lounger och salonger, för informella samtal och kreativa diskussioner. Och utanför väntar en mysig småstad och vacker natur som ger mötet ny energi.

Våra ordinarie mötesrum – inga vanliga konferenslokaler

På Waxhoms Hotell hittar du inga vanliga konferenslokaler med räta linjer och blänkande fanér. I stället har vi omskapat hotellets salonger från 1903 till ändamålsenliga, funktionella och ovanligt vackra mötesrum. Perfekta för både effektiva konferenser och representativa mottagningar.

Alternativa mötesmiljöer & konferenslokaler inomhus

I anslutning till konferensrummen har ni tillgång till en generös konferenslounge, med sköna sittgrupper och avslappnad atmosfär. En trappa ner ligger Augustas bar och i gatuplan finns KABYSSEN, som under lågsäsong går att hyra. Hotellet har även en bastu som ni har fri tillgång till.

Aktiva möten utomhus – walk and talk / bryggmöte

Lägg gärna in ett utomhuspass under konferensdagen, så ökar deltagarnas kreativa tänkande, fokus och engagemang. Allt ni behöver finns direkt utanför hotelldörren: fina promenadstråk, bryggor att slå sig ner vid, vacker skärgård och pittoresk bebyggelse att titta på. Bättre hälsa, mer energi, sammansvetsning och inspiration kommer på köpet.

Några tips!
1) Tänk på att informera före konferensen att mötet kommer att vara aktivt och deltagarna ska ta med promenadvänliga skor och kläder.
2) Det är bäst med 2-3 personer per grupp i ett Walk & Talk-möte.
3) Bästa tiden brukar vara före lunch och sen eftermiddag, då deltagarna behöver röra på sig och få frisk luft för att inte segna ihop.

Starta mötet eller konferensen på vägen hit

Starta gärna konferensen redan på resan hit. Åker ni skärgårdsbåt, är det en jättebra plats för förberedande diskussioner. Där sitter ni i lugn miljö, nära varandra och kan prata ihop er i små grupper. Till sjöss är det lätt att slappna av, öppna upp och tänka fritt. Inspiration till nya idéer glider sakta förbi utanför fönstren. Och detsamma gäller såklart även om ni åker buss.

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533