Julen på Waxholms Hotell

Välkommen att njuta av fantastisk julstämning på Waxholms Hotell. I den anrika Matsalen får maten extra krydda av de vidsträckta vyerna över skärgården. I år får du julbordet serverat till bordet - alternativt en skaldjursplatå!

VIll du boka julbord med övernattning i paket - klicka här!

Julbord - serverat till bordet

I år låter vi julbordet komma till dig. Vår julbordsmiddag består av fyra serveringar med alla favoriter från julbordet. Ni slipper att resa er för att ta mat och vi kan minimera trängsel.

Julbordsmiddag (4 serveringar) 595 kr per person.

Boka direkt!

 

Skaldjursplatå - istället för julbord

För dig som vill ha ett lyxigare alternativ erbjuder vi en härlig skaldjursplatå som serveras till hela sällskapet vid bordet.

Skaldjursplatå (till hela bordet) 795 kr per person.

Boka direkt!

 

Både julbordsmiddag och skaldjursplatå serveras alla dagar 27 november–20 december 2020. Du väljer själv sittningstid under Matsalens öppettider.

Båda alternativen passar både små och stora sällskap. Är ni många som ska samlas kan vi tipsa om "Hörnan" som har plats för upp till 40 sittande gäster lite mer avskilt.

 

Julafton 24 december - fira jul hos oss

På julalfton erbjuder vi ett klassiskt julbord för dig som vill fira julen med dina nära och kära hos oss. Pris 895 kr. Sittningar 12.00 samt 15.30. Begränsat antal platser. Bokas endast via telefon eller e-post.

 

Hotellpaket

Passa på att stanna över natten på hotellet och njut av julstämningen lite längre. Det är något särskilt med hotellets anrika miljö och långa historia som ger en Fanny och Alexander-känsla över atmosfären. Sök och hitta bästa pris beroende på rumstyp och datum:

BOKA HOTELLPAKET

 

Bara 30 min från Stockholm

Med bil tar det ungefär en halvtimme att köra hit från Stockholm. Bussen tar ca 45 minuter och stannar precis utanför hotellet. Den allra vackraste resan får du med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar som tar er på en timme från Strandvägen i Stockholm till hotellkajen i Vaxholm. Kontakta oss så kan vi hjälpa till med att föreslå den bästa båtresan!

Har du frågor eller vill boka, ring oss på 08-541 301 50 eller skicka e-post: info@waxholmshotell.se

 

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533