Smakrikt i Stockholms skärgård

Under Covid - 19 håller vi Matsalen stängd.
Vi välkomnar istället er till vår bistro Lilla Strand i markplan.
Vår nyrenoverade restaurang Matsalen bjuder på fantastiska vyer och stor omtanke och kärlek i matlagningen. Skärgårdshavets egna delikatesser ligger oss varmast om hjärtat, men köttälskare och vegetarianer lovas lika fin fångst som fisktjusarna.

Huvudattraktionen i hotellet måste nog vara vår restaurang Matsalen. En matsal med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Med sin fantastiska utsikt är det ett levande konstverk som förvandlas minut för minut, året om. Vi kan aldrig vara nog tacksam för den slösande, storslagna, grafiskt vackra natur som omger hotellet.

Den goda maten smakar ännu bättre när du njuter den i den här miljön. Huvudnumret är utan tvekan Waxholmsströmming med potatismos och rårörda lingon. Enkelt men så oändligt gott. Men vi har naturligtvis inte glömt bort köttälskarna. Vår kökschef Marcus Norman bjuder på mycket god husmanskost, klassiska kötträtter och festliga säsongsvarierade anrättningar.

Matsalen har öppet året runt för lunch, middag, brunch, afternoon tea och fest. Här firar vi även årets högtider med julbord, påskbord, midsommarlunch med mera.

Från Stockholm är det nära till Vaxholm, skärgårdens huvudstad. Men det känns som en helt annan värld. Välkommen till magiska skärgårdsupplevelser, året runt!

Waxholms Hotell

AdressHamngatan 2, Box 63, 185 21 Vaxholm

Telefon08-541 301 50

Fax08-541 313 76

Orgnummer556121-0955

Bankgiro116-8533