Waxholms hotell - full av liv sedan 1902

Lediga tjänster

Här håller historia och framtid hand

Vi älskar människor

ALLA är välkomna till Waxholms Hotell; konferensgäster, weekendgäster, festprissar, nyförälskade, seniorer, juniorer, medelålders, barn, familjer, singlar, nysvenskar, gammelsvenskar, osvenska, långa och korta, homo, strejta, sjöbusar, landkrabbor, besökare, Vaxholmare, hårdrockare, jazz-lovers, diskodrottningar och kungar – allmänt trevligt folk det vill säga.

Personal på Waxholms Hotell

Gör som havet - våga

Livfullhet. Mod. Glittrande omtanke. Detta är våra ledord som vi har med oss i allt vi gör. Tydligt. Framåt. Uppåt. Tillsammans.

Spontanansökningar skickar du till daniel.agebratt@waxholmshotell.se.

Kom till oss

30 minuter med bil från Sthlm C eller 1 h saltstänkt njutning med skärgårdsbåt från Strandvägen i Stockholm. Kliv av utanför vår entré och välkommen in. 

Lätt att hitta. Svårt att glömma.

European beautiful female chef in a dark restaurant kitchen
Sea la Vie
Hotellrum

DU VILL VARA DET FÖRSTA GÄSTEN MÖTER

Hovmästare

Skulle du vilja leverera ett familjärt värdskap med kärlek, mod och glittrande omtanke? Blir du lycklig över tanken att få spendera dina dagar i vacker, livfull skärgårdsmiljö? Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med service – då kan du vara vår nya stjärna!

På hotellet hjälper vi varandra och arbetar gladeligen över avdelningsgränserna. Tillsammans är den bästa platsen att vara på, och det tycker du också! Vår vision är Den livfulla mötesplatsen – nära dig. Vårt värdskap är familjärt, som en stor varm kram och våra gäster lämnar oss med glitter i hjärtat och med skön skärgårdspuls.

Livfullhet, mod och glittrande omtanke är våra ledord. Detta genomsyrar allt vi gör och för oss är det viktigt att dina värderingar överensstämmer med våra. Här finns möjlighet till utveckling för den som vill och vågar!

Är du en person med flera års erfarenhet från servisyrket, gärna något år som hovmästare. Du bör kunna leda andra på avslappnat sätt. Du gillar ordning och reda. Arbetstiden förlagd både på dag och kvällstid, även på helger.

Tjänsten är på 100% omfattning och beräknar starta feb 2024. Vi har kollektivavtal, ordning och reda. Vi är inkluderande och anser att olikheter berikar. Vi bryr oss om och respekterar alla människors lika värde och månar om miljön, det lokala och vår omvärld. 

Låter detta som en tjänst för dig? Vänta inte – skicka din ansökan genast till: daniel.agebratt@waxholmshotell.se

Du får gäster och smaklökar att dansa

Souschef

I rollen som souschef kommer du att arbeta nära kökschefen. Då det finns flera kök på hotellet kan du även komma att ha ett extra ansvar och leda köket de dagar kökschefen inte är på plats.

Arbetet är varierande och du arbetar i såväl drift som med planering av schema, inköp och ekonomiuppföljning.

Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras upp till 800 matgäster i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgäster.

Du är en kreativ och driven ledare med fokus på maten och trivs i en varierande roll. Att arbeta mot högt uppsatta mål för både personal- och gästnöjdhet är något du drivs av och du säkerställer ett välfungerande och lönsamt kök med välmående personal, genom att vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten.

För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt.

Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare. Tillgång enligt överenskommelse.

  • Flerårig erfarenhet som à la carte-kock.
  • Du har med fördel körkort och tillgång till bil, även om det finns goda kommunikationsmöjligheter samt tillgång till personalboende.


Låter detta som en tjänst för dig? Vi samarbetar med Carotte för denna tjänst – Ansök här!

Middag på Waxholms Hotell i Stockholms skärgård
Sea la Vie
Matsalen Waxholms Hotell
EN / DE / ES