Waxholms hotell - full av liv sedan 1902

Våra restauranger

Bord med glimrande havsutsikt.

Sitt ner eller upp och dansa. Titta ut. Avnjut. Här finns plats för alla och alla
tänkbara sammanhang. De härliga högtiderna, de fantastiska festerna, luncherna utan slut, kärleksdejten eller after worken med kollegorna.

Öppettider

Matsalen
mån-fre 11.30-22.30
lör 12.00-22.30
Köket stänger 21.00

Kabyssen
Under lågsäsong endast öppet vid evenemang.

Terrassen
Öppet sommartid vid fint väder

baren-waxholm
Sea la Vie
Matsalen på Waxholms Hotell

med en twist and tango

En kärleksförklaring till svensk husman.

Rika smaker, vida vyer och ett gediget hantverk. I Matsalen inleds dagen med sköna frukoststunder och avrundas med sena middagar i glada vänners lag.

Matsalen bjuder på bedårande havsutsikt och är ett levande konstverk som förvandlas för varje minut. Här serveras också dagens lunch. 

skönt barhäng med gäng och pälsklingar

Augustas Bar

Hotellbaren. Precis bredvid Matsalen finner du Augustas Bar. Uppkallad efter modiga Augusta Karlsson som 1902 öppnade det ”nybyggda Waxholms Hotell”. Det var tider då en tallrik smör, ost och sill med brännvin kostade 55 öre.

Nu, den perfekta platsen för en drink, en matbit, en paus. Sköna soffor, barhäng och fönsterbord med strålande utsikt över Vaxholmsfjärden. Här behöver du inte boka bord, bara att kika förbi. Känn dig som hemma.

Hundarnas favoritplats. Alla är välkomna, stor som liten. Hälsa matte och husse det.

Hundvänligt hotell
Augustas Bar
Augustas Bar
Kabyssen Nattklubb Waxholms Hotell
Kabyssen Waxholms hotell

Kabyssen

Vaxholms träffpunkt under sommaren. Med den stora uteserveringen som vetter ut mot hamnen är Kabyssen den naturliga mötesplatsen. På insidan; en klassisk nattklubb med musik och dans inpå småtimmarna. Här möts kollegor på after work en fredag och de goda vännerna en lördag för ett pulserande nattliv. 

Hyr hela Kabyssen! Här finns allt man behöver för den privata festen, födelsedagen, den avskilda konferensen, lanseringen, minglet eller middagen. Och det kan vara ditt, för en dag och kväll. Hyr och styr ditt eget arrangemang och låt oss se till att det blir ett minne för livet.

Missa inget minnesvärt

Dagens lunch

Lunchen serveras i Matsalen vardagar mellan kl 11:30 – 14:00. För 155 kr ingår varmrätt, bröd, smör, sallad, kaffe och ljuvlig havsutsikt.

Nattklubb på KABYSSEN

Klubba till härliga hits precis vid kajkanten i skärgårdens vackra huvudstad. Sista lördagen varje månad. DJ, dans och sköna priser i baren, 21-02.

EN / DE / ES