SPA & relax

Ta hand om dig!

Mini-SPA

I vårt Mini-SPA Kajutan kan upp till åtta personer njuta av toppmodern infrabastu, jacuzzi och skön relax. Ert privata mini-SPA ligger i markplan och har utsikt över hamnen och Kastellet. Bastun har ljudanläggning med trådlös bluetooth–anslutning där ni själva väljer musiken.

Att basta infrarött ger massor av hälsofördelar. T ex boostar det immunförsvaret, reducerar stress, kan bidra till att sänka blodtrycket och öka blodcirkulationen som ger ökad kollagenproduktion.

Här finns handdukar, morgonrockar, tofflor och plats för ombyte. Vi serverar gärna något kallt att dricka med tillbehör i den sköna sittgruppen.

Pris: Startkostnad 1000 kr för hyra av hela Kajutan samt från 195 kr per person (50 min)

Infra-bastu
SPA-behandlingar
SPA-pool
SPA
SPA-ljus
SPA-behandlingar

hotellets sköna relaxavdelning

Havsro. SPA-behandlingar för alla.

Unna dig en stunds avkoppling på Havsro – hotellets relaxavdelning som erbjuder sköna SPA-behandlingar.

Vi arbetar med C/O GERD – Nature Cosmetic Group of Swedish Lapland. Boka på havsro@waxholmshotell.se eller direkt med vår spaterapeut Marina Varga Lovric på telefon; 076-340 61 62.

Måndag–torsdag
25 min: 595 kr
55 min: 895 kr
85 min: 1 295 kr

Fredag–söndag
25 min: 695 kr
55 min: 995 kr
85 min: 1 395 kr

Bastu

Högst upp i huset finns en rymlig bastu med fönster och utsikt över hamnen. Fri att använda för alla boende hotellgäster.

Sea la Vie

Brunch

Njut av en lång brunch tillsammans med familj och vänner. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé i Matsalen, varje söndag från kl 12.00.

Minispa ingår då du bokar en må bra-weekend

Må bra-weekend

Andas in. Kom ut. Njut.

EN / DE / ES