Waxholms hotell - sea la vie sedan 1902

Weekend i skärgården

Boka rum och paket här

Din tid. Din plats. Vid havskanten.

Kom hit. Gå ut. Njut. Eller stanna på rummet hela dagen. Sparka av dig skorna och lämna vardagen hemma.  Njut en avkopplande helg i skön skärgårdsmiljö där allt kan hända. Och händer. Vi finns här för att se till att din weekenddröm blir en riktig drömweekend. Där storstad möter skärgård, bara 30 min från Stockholms city.

Skärgårdspaket
Weekend hela veckan

Skärgårdspaket
Weekend hela veckan

Här virvlar citypulsen ut i en lätt havsbris. Hit är det lätt att komma och bara vara. En saltstänkt helg långt ifrån vardagen eller lite extra lyx en helt vanlig vardag.

Kompisweekend
Andas in. Kom ut. Njut.

Kompisweekend
Andas in. Kom ut. Njut.

Ta en minisemester med vännerna i skärgårdens pittoreska huvudstad. Hoppa på Waxholmsbåten vid Strömkajen i stan och kliv av utanför hotellentrén efter en timmes vacker båttur.

Romantisk weekend
Du & jag njutomlands.

Romantisk weekend
Du & jag, njutomlands.

Låt er omfamnas av skärgårdslandskapet. Betrakta skådespelet på havet utanför och lyssna på vågorna som slår mot kajkanten. Unna er en mysig helg på tu man hand i skärgårdens vackra huvudstad.

Må bra-weekend
Dubbel bubbel.

Må-bra-weekend
Dubbel bubbel.

Följ vågen – mot skärgårdspulsen. Logga ut, checka in och unna er en glittrande må bra-helg i skärgårdens huvudstad.

Alla vägar bär till Vaxholm

75 öar ger mycket att utforska

Med bil tar det ungefär en halvtimme att köra hit från Stockholm. Bussen tar ca 45 minuter och stannar precis utanför hotellet. Den allra vackraste resan får du med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar som tar er på en timme från Strandvägen i Stockholm till hotellkajen i Vaxholm.

konferens_balkong
Vaxholms Kastell
Waxholms Hotell
Hotellrum Waxholms Hotell

Hotellrum

På Waxholms Hotell sover du gott i något av våra 42 skönt inredda gästrum. Balkong och havsutsikt eller mysigt lugnt gårdsläge.

Mini-SPA

Mini-SPA

Infrabastu, jacuzzi och relax. Ert privata mini-SPA ligger i markplan och har utsikt över hamnen och Kastellet. Passar grupper upp till 8 personer.

Presentkort weekend

Presentkort

Vad ger man till någon som man tycker väldigt mycket om? Vi har presentkort på weekends, brunch, middagar och mycket mer.

EN / DE / ES